author's talk · fanfictions

Winner~^_^

So soowwwwwie I never update my page and like abandoned my competition. I’m really busy this past few day … to many task, and do a week exam-_-sowwwwiiiieee!

But it’s not mean that I really abandoned my competition, NO! of course not. So this is the winner of the competition:

Ainani Paramitha with her fan-art:

And

Kim Haeeun with her fanfiction:

I Will Get You

p.s: do you want me to publish your fiction to public or private? comment please! if you don’t want anyone read it, I’ll delete it but if you want anyone read it, I’ll edit it so everyone can read it. thanks!

Chukhahaeyo! Congratulation! /\(^o^)/\

So… for Ainani-ssi and Haeeun-ssi, what do you want for the gift? Discuss it, ok? (but don’t fan-art, I can’t do edit-edit-stuff. It’s killing me T_T) ok! Good luck and congratz for your victory :*

12 thoughts on “Winner~^_^

    1. boleh sayangku🙂
      mau fanfic apa? straight? yaoi? jangan yuri, k? tokohnya siapa, kalo yaoi pairingnya siapa.
      oke, di tunggu informasi lebih langsung.

      1. Yaoi. Yang jelas pairnya harus haehyuk. Kalau bisa incest. Aku sudah pernah bikin haehyuk incest, tapi pingin baca karyamu. Hehehe. Gomawo. Belum kenalan, kim haeeun imnida!

      2. incest apa ya? ._. /paboauthor.
        oke, annyeong! Haeeun-ah, choneun…*amnesia, lupa nama* AH! Lee Ha Sang imnida! ^.^
        semoga kamu betah ya main di blog abal-abal aku , semoga kamu betah baca ff abal-abal aku , semoga kamu mau berteman dengan teman seabal-abal aku[?] oke, thats it! Annyeong lagi *big hug* ({})

  1. Incest, hubungan sedarah. Kayak kakak adik gitu. Wah gomawo atas penyambutannya#plak. Aku pasti betah main di sini asalkan fanfic haehyuk bertebaran di sini. Hehehe.

    1. hihi, oke. aku udah buat FFnya judulnya: Little Boyfriend. semoga kamu suka ya sayangku~^3^ wkwk, tenang aja, aku bakal buat FF HaeHyuk selama aku bisa membuatnya.

  2. waah fan art ku menang *masi belom percaya*
    gyaaaa~~ XDDD
    gomawooo uda milih fan art ku :))

      1. hadiahnya ff haehyuk yaoi yang angst aja, soalnya ff kamu yang angst favoritku semuaa hehehe😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s