privacy

Prepare for mos omgx__x

so busy this few days, until i can’t even touch my lappie T___T i post this via iphone so might be a little messy >< kkk i just want to show you my mos’ property :3 lol

this is my mos’ book’s rule ^^ lmao

20120715-213722.jpg

ini bekas permen2 yang harus dijadiin sampul buku:

20120715-213730.jpg

ini buku aku: :33

20120715-213740.jpg

setelah disampul, ini hasilnya? ;;) wkwkkw

20120715-213750.jpg

20120715-213757.jpg

20120715-213805.jpg

ini isi dalemnya: sumpah pegel banget pas nulis-___-v and don’t you think my tulisan is a little messy? not a little, but it is messy wkwkwkw omggg ;;

20120715-213812.jpg

20120715-213820.jpg

20120715-213826.jpg

20120715-213834.jpg

20120715-213844.jpg

20120715-213849.jpg

20120715-213855.jpg

untuk tas, kita di wajibkan pake tas dari kardus x__x nggak sih, recycle ding. Ini tas aku: :33

20120715-213902.jpg

20120715-213909.jpg

dan ini setelah di hias, TARAAAA~~~~

20120715-213914.jpg

20120715-213919.jpg

ini buat kartu tanda pengenal calon anak MOS (?) warnanya harusnya biru tapi karena tukang foto copynya kerajinan, pas aku minta kertas buffalo biru dikasihnya tiga jenis warna-___- jadilah aku membuat tiga kwkwkwkwk:

20120715-213926.jpg

setelah di laminating~

20120715-213931.jpg

PAPAN NAMA. THE EMBARRASSING THING FROM THE ALL THINGS u////u omfg i still can’t believe i use this for three days lateh ;; and yeash, you see it right. it is eunhyuk. kita disuruh pose foto sesuai artis idola kita fudghe hell. malu nggak sih?-///-

20120715-213949.jpg

backwards. karena kelas gue namanya kelas pesut, maka aku disuruh cari biodata pesut beserta fotonya:

20120715-214001.jpg

frontwards. the most embarrassing thing eva-//////- i cover my face, i can’t let you guys know my face HAHAHA and don’t you think hyukkie is handsome in here :333 lmao

20120715-213955.jpg

bawa karung 5kg dari beras. buat apa? mungutin sampah~~~ YEAY HIDUP ADIWIYATA<3333 (?)

20120715-214011.jpg

20120715-214006.jpg

AAAAANDDDD THIS IS THE RESULT HASIL KAMAR AKU SETELAH SELESAI MENYIAPKAN BARANG-BARANG MOS!! don’t you think it is TOO messy? HAHAHA yes it is messy~~~ omfg ;; lmao wkwkwkkw

20120715-214022.jpg

20120715-214031.jpg

 

| actually i posted it at 14th July, but idk how could it marked as private?.__. maybe bcs i posted it by iPhone not lappie wkwkkw enjoy<33333

6 thoughts on “Prepare for mos omgx__x

  1. iseng2 nyari buat tas untukmos sampai ke sasar ke sini
    fotonya kok di tutup kak yang sama bang hyukie itu? X3
    ADIWIYATA itu siapa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s